Wij zijn Archi & Patri

Archi&Patri is een geëxperimenteerd team van 5 dynamische en complementaire architecten.

Wij ontwerpen en realiseren residentiële en tertiaire renovatie- en nieuwbouwprojecten. De schaal van de projecten variëert, maar de architecturale kwaliteit staat steeds centraal.

Onze werkwijze heeft als doel een harmonieus en evenwichtig architecturaal project te bereiken, overeenkomstig met de verwachtingen van de bouwheer : u!

Alles begint met een eerste eerlijk en open gesprek en een bezoek van de bouwplaats. Op basis van de opmeting, tekenen we de plannen van de bestaande toestand en ontwerpen we een voorontwerp geïnspireerd op de intrinsieke kwaliteiten van het terrein en het gebouw, in nauwe dialoog met u.

We tekenen vervolgens het vastgestelde project uit en stellen het dossier samen voor de bouwaanvraag. Eens die bekomen is, maken we het uitvoeringsdossier en vragen we de prijsoffertes aan. Op basis van hiervan, wordt het budget bijgesteld, de aannemer aangeduid en de werfplanning gemaakt. We hebben een uitgebreide portefeuille van goede aannemers met wie we vlot en nauwgezet samenwerken. We volgen de werven van A tot Z op en besteden bijzonder veel aandacht aan de kwaliteit en de duurzaamheid van de materialen en technieken.

We zijn creatief, flexibilel en veeleisend voor een efficiënte werkopvolging.

Gedurende de gehele uivoeringsfase van het project, zorgen we voor een vlotte communicatie tussen alle betrokken personen.

We geven ons 200% voor de projecten die aan ons worden toevertrouwd : onze creativiteit, ervaring en know-how staan volledig in het teken ervan.